Een empowring oplossing

Met de expertise van 300+ welzijnsprofessionals garanderen wij de juiste hulp voor iedere medewerker. We zijn er zeker van dat onze begeleiding leidt tot actief gebruik van ons platform en op die manier het welzijn verbetert. Het enige wat een medewerker nodig heeft, is toegang tot het platform en individueel budget om te besteden.
Hoe het werkt

Zorg goed voor het welzijn van je medewerkers in slechts een paar eenvoudige stappen

1
Persoonlijk welzijnsplan

1. Identify

Ons uitgangspunt is dat ieder mens verschillend is en daarom andere behoeften heeft. Door middel van een persoonlijk gesprek met één van onze experts wordt bepaald waar behoefte aan is en wordt een passend welzijnsplan opgesteld.
Persoonlijk intakegesprek
Prijs Gratis
Status Gepland
Persoonlijk intakegesprek gepland
2
Grootste aanbod van experts

2. Inspire

Medewerkers kiezen de expert die past bij hun behoeften. Empowr biedt toegang tot 300+ welzijnsprofessionals onderverdeeld in 15 verschillende categorieën, binnen 6 verschillende thema's. Naast onze persoonlijke begeleiding hebben medewerkers onbeperkt toegang tot:
Live masterclasses en meditaties
Online mini-courses
Challenges
Brede selectie video en audio content
Al deze content wordt samengesteld en gepresenteerd door onze experts.
3
Meten & optimaliseren

3. Impact

Via onze platform krijg je als manager toegang tot geanonimiseerde data om het welzijn van je team te volgen en te optimaliseren.
Onze support

Wij inspireren, leren en activeren bedrijven en hun medewerkers

Voor medewerkers
Welzijn is een breed thema. Daarom bieden we niet alleen een exclusief platform met 300+ experts, maar ook individuele begeleiding door middel van een persoonlijk welzijnsplan. Daarnaast inspireren we medewerkers met masterclasses, mini-cursussen, live sessies en meer. Op deze manier zorgen we ervoor dat er voor iedereen iets is.
Voor managers
Managers spelen een cruciale rol bij het aanpakken van geestelijke gezondheid op de werkplek. We bieden professionele begeleiding aan managers via 1-op-1 consulten, groepssessies en een aparte managers kick-off. Op deze manier kunnen ze leren van experts en van elkaar.
Voor bedrijven
Zorg goed voor uw medewerkers. Iedereen is anders en heeft verschillende welzijnsbehoeften. empowr. biedt ruime keuzes voor de medewerker en gemak voor de werkgever. 1 debiteur, maandelijkse inzichten en activatieondersteuning. Op deze manier houden we gezamenlijk uw medewerkers in goede conditie.
Twijfel over wat werkt voor jou? Neem contact op
empowr. verhalen

Onze tevreden klanten

Het diverse aanbod van empowr. biedt voor ieder wat wils. Om zo ons team op alle vlakken van de grond te laten komen.

Daan Bonsen
Daan Bonsen Eigenaar, Staffhouse

In onze praktijk zien we veel patiënten met psychische problemen. Daarom vinden we het extra belangrijk dat ons personeel mentaal fit is en maken we dat mogelijk via empowr.

Luc Jansssen
Luc Jansssen Oprichter, Jans Huisartsen

Met empowr. kunnen we ons team preventieve ondersteuning bieden op veel verschillende belangrijke onderwerpen.

James Veenhoff
James Veenhoff Founder, Fronteer

Mentaal fitte medewerkers zijn enorm belangrijk voor ons. Met empowr. willen we onze medewerkers handvatten bieden om fit te blijven.

Suzanne Tan
Suzanne Tan People & Workplace, Marie-Stella-Maris

Als werkgever hebben wij de garantie dat onze mensen bij Empowr. in goede handen zijn, doordat coaches en trainers worden gecontroleerd op brancheregistratie, opleidingsachtergrond en vaardigheden.

Susan Oosterwijck
Susan Oosterwijck Head of People & Culture, Teamblue

Empowr. biedt onze werknemers een laagdrempelige manier om aan hun mentale gezondheid te werken. Dat is wat ons betreft goed werkgeverschap.

Erik Jan van Vuuren
Erik Jan van Vuuren CEO, Inspark

Vandaag is de dag om te beginnen met medewerkers-welzijn

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jodenbreestraat 25
1011 PZ Amsterdam
Mijn empowr.
All Rights Reserved empowr. © 2023
Taal
Nederlands
English